ОВЕН Седмичен хороскоп за зодия Овен, 31 Януари – 6 Февруари,

...
 
ОВЕН
Седмичен хороскоп за зодия Овен, 31 Януари – 6 Февруари,
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 31 Януари – 6 Февруари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Тази седмица за Овенът ще бъде обвързвана с осъществяване на рутинни отговорности, които не могат да бъдат изоставени, даже и в действителност да желаете. Може би доста домашен отговорности и напрежението, свързани с подреждането на нещата в къщата, ще висят върху вас. Звездите ви поучават, наред с бизнеса, да не забравяте за личното си здраве. Опитайте се да редувате работа и свободно време. Най-проблемните дни са 1 и 2 февруари. През свободното си време се предлага да разговаряте с другари, да ходите на срещи по ползи, а също и да поддържате връзка в интернет. Благодарение на това можете да научите доста нови и забавни неща.

ТЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Тази седмица не е задоволително лесна за Телците, които в този момент минават през интервал на дейна обич. Ако до момента възприятията ви към обекта на благосклонност са нарастнали експоненциално, то тази седмица може да възникне конфликтна обстановка, вследствие на която ще преразгледате предходните си възгледи. Приятелите ще играят значима роля в това. Именно тяхното отношение към вашата пристрастеност може да се трансформира в главната причина за раздора сред вас. Може би ще бъдете изправени пред избор: или другари, или обичан човек. И ще бъде извънредно мъчно да се реализира компромис. Най-доброто в тази обстановка е да разделите другари и обичан човек на два противоположни лагера, тъй че да не се пресичат по никакъв метод.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Близнаците тази седмица ще би трябвало да се сблъскат с такива житейски условия, които ще попречат на постигането на задачите им. Основният епицентър на проблемите ще бъде фамилията, връзките с близки родственици, родителите. Възможно е пред вас да се отворят вероятности за кариера, само че събитията в фамилния живот няма да разрешат те да бъдат признати. Опитът за консултация с родственици е малко евентуално да даде позитивен резултат. Освен това, като извършите това, можете да изострите казуса още повече. При цялата трудност на обстановката звездите ви поучават да започнете да работите интензивно в интерес на фамилията. Заемете се с домашен и битови въпроси, правете всичко, което се изисква от вас и даже оттатък това. Само като укрепите тила си, ще можете да мислите и да мечтаете за нещо персонално.

РАК

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Раците ще имат повече контакти тази седмица, само че доста от тях ще бъдат много интензивни. Нараства ползата към информацията, пътуванията, образованието. Но бъдете подготвени за обстоятелството, че нищо няма да ви е елементарно. Например, в случай че би трябвало да намерите нужната информация, ще би трябвало да положите доста старания. И в случай че би трябвало да се запознаете с човек, чиято помощ ще дефинира изхода на вашите каузи, тогава срещата може или да се провали заради условия отвън вашия надзор, или въобще няма да върви по метода, по който сте желали. Ако събитията не ви движат, се предлага да отложите проучването на всеки учебен материал до по-добри времена.

ЛЪВ

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Звездите поучават Лъвовете да извърнат повече внимание на тематиката за партньорството. Тук се включват, както брачните връзки, по този начин и чисто бизнес. Опитайте се да прехвърлите самодейността на обичания човек, а част от престижа на сътрудник. Отпуснете се от отговорността и просто бъдете водени. Единствената област на активност, която не може да бъде пусната от надзор, са финансите. Колкото повече започнете да харчите пари, толкоз по-силно ще пораства напрежението в връзките или бизнес тандема. Ето за какво, е целесъобразно да ограничите потребностите си до най-много. За тези, които са привикнали да живеят необятно, ще бъде доста мъчно да схванат и да приложат това предписание.

ДЕВА

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: За фамилните Деви тази седмица може да се запомни с различия с обичания човек. Опитайте се да бъдете метафизичен настроени към обстановката и да слушате деликатно позицията или претенциите на колегата. Основната тематика за разногласия може да бъде въпросът за осъществяването на домашните отговорности. Ако вие или вашият сватбен сътрудник се опитате да избегнете почистването или други домашен отговорности, тогава това няма да остане неусетно и несъмнено ще бъде маркирано. Тази седмица ще разреши на вас и вашата половинка да се научите да поемате отговорност за отговорностите си. Основното нещо е да водите градивен разговор и да се опитате да се разберете по цивилизован метод.

ВЕЗНИ

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Основната грижа за Везните може да бъде здравето. Сега имунитетът понижава, ставате по-уязвими към вирусни инфекции, настинки. В тази връзка е извънредно значимо да се съблюдават превантивните ограничения. Вашите сантиментални връзки ще се развият доста по-положително (ако сте влюбени сега). Общуването с обекта на вашата благосклонност ще бъде освен радостно, само че и потребно: най-вероятно ще откриете доста забавни неща за себе си. Ако имате деца, тогава можете да се докажете като надарен преподавател: ще бъде доста елементарно да установите взаимно съгласие с детето.

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Звездите поучават Скорпионите да подобрят домовете си. Със сигурност ще желаете да актуализирате нещо и да експериментирате малко. Например, в случай че сте считали, че премествайки или подреждайки мебелите по друг метод, единствено ще влошите нещата, в този момент желаете да ревизирате на процедура: ами в случай че вашият апартамент стане доста по-просторен и комфортен? Също по този начин е подобаващ миг за закупуване на разнообразни домашен уреди и домашен принадлежности. В персоналния ви живот, в противен случай, тази седмица ще бъде тест за силата на възприятията. Със сигурност ще зародят условия, заради които можете да хвърлите нов взор на обичания човек.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Звездите се поучават тази седмица интензивно да укрепват връзките с родственици и членове на фамилията. Нещата може да ви се усложнят в работата: да вземем за пример ще има спор с началниците ви. Въпреки това, при идването си вкъщи, би трябвало да оставите целия негатив отвън прага на жилището. Опитайте се да черпите сили в фамилния кръг, да се възстановите от прекарванията и паниките. Можете също да се консултирате със остарели другари: те ще ви дадат верния съвет. През уикендите можете да посетите родственици или да организирате взаимно пътешестване отвън града за пикник.

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Звездите не поучават Козирозите да вървят на дълги пътувания тази седмица. Ако към този момент сте закупили туристически пакет и пътуването не може да бъде анулирано, не би трябвало да носите огромна сума джобни пари със себе си. Също по този начин се пробвайте да прекарвате по-малко време в придвижване, не е желателно да ходите на автобусни обиколки. Ако шофирате личния си автомобил, обърнете огромно внимание на изискванията на придвижване. Също по този начин, това не е най-хубавото време за другарство с другари и родственици. Опитайте се да намалите контакта с другите и да не се претоварвате с нова информация. В противоположен случай ще би трябвало да губите време за непознати каузи и грижи, а вашите лични проблеми ще останат нерешени.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: През първата половина на седмицата Водолеите би трябвало да бъдат по-внимателни с остри, пронизващи и режещи принадлежности и да не се занимават със независим ремонт на електроуреди. През този интервал не са изключени финансови усложнения. Препоръчително е да се лимитират разноските, само че не и да се вземат пари назаем. Финансовите усложнения могат да ви накарат да погледнете на обстановката по друг метод. Възможно е да разработите по-рационален метод към разпределението на парите. Свободното време би трябвало да се прекарва в компанията на другари или в другарство със съидейници в интернет.

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Другите хора могат да се възползват от вашата деликатност тази седмица. Ако сте фамилен човек, тогава обичания човек може да се държи обидно и да предяви редица искания. Препоръчва се да се вършат отстъпки и да не се предизвика спор, защото в този момент е малко евентуално всевъзможни разногласия да доведат до градивно решение на казуса. Също по този начин, не забравяйте какъв брой е значимо да намирате време за уединение. В атмосферата на мир и успокоение бързо ще намерите естетика и вътрешен баланс. Може би е време да преразгледате кръга си от познати. Особено, в случай че в последно време усещате напън от околните.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР